Romario Benzar a fost prezentat OFICIAL la FC Botosani – INTERVIU VIDEO

5 septembrie 2023 | Liga 1

FC Botoșani a anunțat oficial transferul fundașului dreapta Romario Benzar, un jucător cu experiență atât în țară, cât și în străinătate.

În vârstă de 31 de ani, apărătorul lateral este un produs al Academiei Hagi, evoluând în cariera de fotbalist profesionist pentru Viitorul (actuala Farul) Constanța, FCSB, Lecce, Perugia (ambele din Italia) și UTA Arad.

Acesta are în palmares atât două titluri de campion al României, cât și un trofeu de câștigător al Serie B, pe lângă participările în cupele europene și cele 19 selecții la Echipa Națională.

„Pot să spun că sunt foarte fericit, cei de aici m-au dorit foarte mult, au fost foarte corecți cu mine. Oferta mi-a plăcut, Botoșani joacă an de an un fotbal ofensiv, care mă avantajează pe mine, și sunt fericit că am ajuns aici.

Singura ofertă concretă am avut-o de la Farul, dar așa am ales la momentul respectiv, nu am vrut să merg. Am vrut să plec afară, apoi s-a închis perioada de transferuri și nu am mai vrut să aștept.

Am ales să vin aici să mă pun pe picioare, să am evoluții bune și să pot ajunge din nou la echipa națională”, a transmis Benzar la emisiunea „Etapa din deplasare”.

VIDEO:

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: