Ședință decisivă Iftime – Alexa. Cine ar urma să o preia pe FC Botoșani, dacă antrenorul pleacă: „Am două variante”

31 octombrie 2023 | Liga 1

FC Botoșani e în cel mai prost moment de la promovarea pe prima scenă, 2013. Moldovenii ocupă ultimul loc după 14 etape în care au acumulat numai 6 puncte și sunt singurii fără victorie din actualul campionat.

Alexa, 44 de ani, a preluat-o pe FC Botoșani după etapa a 7-a și, după 3 remize, a bifat 4 eșecuri la rând în Superliga. „Când domnul Iftime va dori, trebuie doar să-mi dea de înțeles asta și plec”, a declarat Dan aseară. Antrenorul a mai vrut să plece și după eșecul cu Sepsi, 2-5, din runda cu numărul 13, atunci Iftime l-a întors din drum.

Astăzi urmează o discuție decisivă între Valeriu Iftime și Dan Alexa, iar conducătorul echipei e hotărât să nu se mai opună îndepărtării antrenorului, dacă aceasta va fi dorința lui.

Iftime s-a gândit inclusiv la o soluție pentru banca tehnică, în cazul în care va rezilia contractul cu Alexa: de formație s-ar ocupa antrenorul secund Andrei Patache și Daniel Șchiopu, directorul departamentului de scouting.

Contactat de Gazetă, Iftime a confirmat informațiile: „Dacă ăsta e gândul lui Alexa, să plece, de data asta îl voi lăsa. Azi vorbesc cu el. Am două variante în club, doi antrenori cu licență A, Patache și Șchiopu, nu mai aduc pe nimeni din exterior”.

Patache și Șchiopu s-au ocupat de FC Botoșani și după plecarea lui Marius Croitoru, până la instalarea lui Dan Alexa. „Am jucat prost, cei de la U Cluj au fost mai buni decât noi, echipa mea a fost dezordonată. După meciul de ieri, mai mult de Liga 2 n-ai ce pretenții să emiți. Dican a fost genial, restul slabi. Suntem într-o zonă neagră, ceva nu funcționează la echipă”, a mai precizat Iftime.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: