Sedință la FC Botosani: Ce le-a spus patronul Valeriu Iftime jucatorilor, dupa demiterea lui Marius Croitoru

16 august 2023 | Liga 1

Jucatorii cu experienta de la FC Botosani s-au antrenat pe stadionul Municipal, in timp ce rezervele au dispitat un meci amical cu Viitorul Darabani, reprezentanta judetului Botosani in Liga a III-a. 

Inaintea partidei de verificare, Valeriu Iftime a convocat o sedinta de urgenta, prima de dupa  plecarea lui Marius Croitoru. Finantatorul FC Botosani le-a spus jucatorul ca Andrei Patache este cel care se va ocupa de echipa si le-a promis o prima de joc daca vor castiga cu Otelul Galati.

”Am fost în vestiar înainte de meci și i-am încurajat pe băieți. Le-am confirmat că rămâne Andrei Patache antrenor secund cu toate puterile. Va fi o legătură între el și Daniel Șchiopu legat de achiziții, de transferuri, fiindcă acesta este director de scouting. Continuăm cu echipa asta, am vorbit cu băieții, vreau forță de la cei doi căpitani, le-am zis că nu se pot mulțumi cu locul acesta, eu vă suțin. Le-am pus o primă specială pentru meciul cu Oțelul.”, a declarat Valeriu Iftime la finalul meciului cu Darabani.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: