Sepsi este supercampioana României! Covăsnenii câștigă al 4-lea trofeu din istoria clubului! FOTO

9 iulie 2023 | Liga 1

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Farul în Supercupa României, scor 1-0. Covăsnenii ridică al 4-lea trofeu din istoria clubului. Hagi trebuie să își trezească elevii înaintea turului cu Sheriff, din preliminariile Ligii Campionilor.

După o primă repriză slabă, chiar dezamăgitoare, în care „centralul” Chivulete și-a făcut meciul ușor și a fluierat orice contact, Farul a clacat.

Ion Gheorghe (47) a deschis scorul, după ce Boli a fost absolut penibil. A pierdut încă o minge la mijlocul terenului, pe care Sepsi a cules-o imediat și a pornit contraatacul. Ciobotariu jr. a centrat perfect în careu, de unde „piticul” Gheorghe s-a desprins ca Spider-Man, a pus „capul” și a deblocat tabela.

Farul a pierdut Supercupa. Nu i-a mai ieșit ca ultima dată la Ploiești, când i-a „suflat” trofeul lui CFR! Iar acum Hagi n-are prea mult timp la dispoziție să-și trezească la realitate elevii.

Campioni, campioni, dar s-a terminat distracția. Miercuri, la Ovidiu vin moldovenii de la Sheriff și se îngroașă gluma la cum a arătat campioana în această seară.

Sepsi a făcut „dubla” și în Supercupă, și-a mărit vitrina de trofee, iar petrecerea se mută la Sfântu Gheorghe!

Foto: Fotograful Sportiv

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: