SURPRIZĂ in contonamentul din Austria. Doi jucatori s-au alaturat lotului FC Botoșani

2 iulie 2023 | Liga 1

FC Botosani a disputat ieri cel de-al treilea meci de verificare din cadrul cantonamentului din Austria, reusind sa se impuna impotriva cipriotilor de la AEZ Zakakiou, scor 3-0. 

Surpriza nu a fost insa victoria botosanenilor, ci prezenta in cantonament a mijlocasul Martin Remacle, care s-a prezentat la antrenamente, dupa ce pe 30 iunie i-a expirat imprumutul la Universitatea Cluj. Cum clujenii nu au vrut sa plateasca pentru a-l avea definitiv, Remacle a trebuit sa revina la Botosani, chiar daca a declarat public ca nu o va face.

In plus, Remacle l-a criticat in mass-medie si pe Marius Croitoru, care atunci nu era revenit la Botosani. ”Respect tot ceea ce a fost la Botoșani, dar acolo am jucat aproximativ jumătate de repriză, în rest am fost doar în tribună. Anul trecut, se rugau să încheie contractul cu mine, acum vor să mă întorc. Este imposibil. Nu am văzut așa ceva. Hai să fim serioși! Cum vrea ca eu să mai joc la Botoșani? Naaa, nu-mi pot imagina asta. Fiul lui Croitoru a avut mai multe minute decât mine acolo.”, a declarat Remacle pentru GSP.RO.

Se pare ca declaratiile facute l-au costat scump pe belgian, pentru ca FC Botosani s-a ambitionat sa-l readuca la echipa.

Cota de piata a lui Recmacle a explodat la Universitatea Cluj. Cand a fost cedat de FC Botosani acesta valora 50.000 de euri, iar in doi ani a ajuns sa valoreze 500.000 de euro.

Revenind la cantonamentul din Austria, alaturi de lotul echipei a ajuns si botosaneanul Adrian Chica-Rosa, revenit si el dupa imprumutul la FC Brasiv, expirat tot pe 30 iunie. Conform site-ul transfermarkt, Chica-Rosa este evaluat la 200.000 de euro.

Cei doi fotbalisti au privit din tribune partida amicala cu cipriotii, urmand sa joace cel mai probabil in ultimul joc cu Ferencvaros.

Adrian Chica-Rosa in meciul amical dintre FC Brasov si Farul Constanta

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: