Un fost jucator al FC Botoșani, prezentat de UTA ARAD!

20 septembrie 2023 | Liga 1

UTA Arad l-a prezentat pe Reagy Ofosu (31 de ani, extremă stânga), fost jucător la FC Botoșani și Universitatea Craiova. Germanul a efectuat deja primele antrenamente alături de echipa arădeană.

Ofosu a revenit în SuperLiga după doi ani. În 2021 pleca de la Universitatea Craiova la Bursaspor, iar ultima dată a fost legitimat în liga a doua din Arabia Saudită, la Ohod Al Medina. Jucătorul german, crescut în academia lui Hamburg, era liber de contract din iulie.

„Reagy Ofosu este de astăzi jucătorul UTA-ei. Fotbalist ofensiv de 31 de ani, născut pe 20 septembrie 1991, vine de la Ohod Club, din Arabia Saudită. Polivalentul fotbalist cu dublă cetațenie, germano-ghaneză, poate evolua atât în partea dreaptă a linie de mijloc, cât și în stânga sau în spatele vârfului. 

A mai evoluat în campionatul României pentru FC Botoșani și Universitatea Craiova, dar și la formații din Europa precum HSV Hamburg, Grödig, Nec Nijmegen, NK Istra, Spartak Trnava, Haladas, Ionikos Nikeas sau Bursaspor. 

A marcat în Superliga României opt goluri și a oferit șase decisive în 47 de apariții”, a transmis UTA Arad pe contul de Facebook al clubului.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: