Un nou atac asupra lui Marius Croitoru! Șumudică: „Mi se pare jenant! Eu nu aș face asta”

27 iulie 2023 | Liga 1

Liber de contract după plecarea de la Al Raed, Marius Șumudică a comentat situația antrenorilor fără licență din Liga 1. Tehnicianul de 55 de ani s-a declarat deranjat de unele gesturi la care recurg antrenorii care nu au licență pentru a putea sta pe bancă și pentru a da indicații. Și i-a dat exemplu pe Marius Croitoru și Mihai Pintilii.

„Antrenează unii prin Liga 1… Nu merită, cu tot respectul pentru ei! Nu vreau să dau nume, că iar creez polemici. Dar nu știu pe ce criterii sunt… Fără licențe…

Mi s-a părut jenant să văd un antrenor, să nu mai ascundem, care stă cu capul în pământ și vorbește să nu-l vadă cineva. Mă refer aici la Croitoru. Mi se părea jenant! A fost un jucător bun. Dar să nu te ridici de pe bancă? Să stai să accepți să fii antrenor și să stai cu capul în jos și să vorbești așa? Mi se pare jenant!

Un alt antrenor, să te duci cu tabela să indici schimbare… Pintilii. Fost internațional, un fotbalist foarte bun, un băiat care e deștept. Îl respect și am înțeles că are viziune, că vrea să devină antrenor. Bă, dar să te duci tu cu tabela respectivă mi se pare jenant! Mie mi se pare jenant! Dacă spun o prostie, mi-o asum. Contraziceți-mă!

Eu nu aș face asta! Eu am luat-o din Divizia C, Divizia B, am fost secund… M-am dus să termin școala și după aceea am preluat Gloria Bistrița. Am stat câțiva ani. Așa mi se pare normal.

Mai rămâne ca ei să vină cu bidonul de apă sau să se bage la un mesaj, să ia afilia să dea jucătorii. Pe cuvântul meu. Nu vânez niciun post, vorbesc din afara fotbalului. Dar mi se pare jenant pentru ei. Să facă ce vor, nu mă deranjează. Dar e jenant. Nu se poate așa ceva!”, a spus Marius Șumudică în emisiunea „Liga DigiSport”.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: