Valeriu Iftime: ”Dacă nu ne trezim, atunci Liga 2 scrie pe noi. Așa nu merge”

25 septembrie 2023 | Liga 1

FC Botosani a fost egalata in minutul 90+7 in partida cu UTA Arad, dupa ce a condus de doua ori, 1-0 si 2-1. In minutul 90+5, Dican a facut o cursa incredibila de 60 de metri, a pasat in fata portii catre Zabou, iar acesta a sutat in portar. 

Valeriu Iftime i-a dat mana libera antrenorului Dan Alexa, iar din cate se pare acesta va renunta deja la patru jucatori.

”Mă uit la clasament și nu mai am aer. Că e ghinion, că e formă slabă, că e vinovat unul sau altul, asta e linia pe care merge acum o echipă spre retrogrdare. Iar din păcate una dintre cele două echipe care o să retrogradeze direct o să fie FC Botoșani. Dacă nu ne trezim, atunci Liga 2 scrie pe noi. Etapele trec, serialul merge înainte, trec episoadele unul după altul, iar noi tot pe ultimul loc în clasament ne aflăm.

Deja chiar trăiesc cu frica retrogradării. Dar, totuși sper într-un final să am noroc cu Dan Alexa. E un tip ambițios și simt că nu cedează. I-am dat mână liberă să facă la echipă tot ceea ce consideră el că este mai bine din toate punctele de vedere pentru noi. Iar unele decizii se vor lua cât de curând. Care sunt? Nu știu acum! Îl aștept pe Dan Alexa să mă anunțe. Încă sunt foarte supărat după meciul cu UTA. Am avut ocazia să facem 3-1, dar stați că s-a făcut 2-2. Așa nu mai merge, iar eu am încredere în Dan că o să ia deciziile cele mai bune, mai ales că ne vor aștepta meciuri grele”, a spus Valeriu Iftime, pentru Prosport.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: