Valeriu Iftime, după prima victorie a sezonului: ”M-am săturat să ne arate lumea cu degetul”

31 august 2023 | Liga 1

FC Botoșani a învins-o în deplasare pe CS Mioveni, scor 2-0, în play-off-ul Cupei României și s-a calificat, în consecință, în grupele Cupei României. Armel Drole și Marius Cioiu au marcat pentru moldoveni pe stadionul „Orășenesc” din Mioveni.

Valeriu Iftime a spus după meci că victoria din cupă e extrem de importantă, mai ales că botoșănenii nu au câștigat nicio partidă în acest sezon. De asemenea, patronul lui FC Botoșani a remarcat că are încredere că moralul fotbaliștilor săi s-a ridicat și că speră ca Dan Alexa să aducă și mai multe victorii pentru clubul său.

„E foarte important că am câștigat după atâtea meciuri fără victorie. E important. Astăzi a fost un eveniment important, am câștigat. E ceva bine pentru Dan (n.r. Dan Alexa) și pentru echipă.  Am încredere că jucătorii vor prinde mai multă încredere pentru meciul următor. Sunt mari emoții (n.r. împotriva lui Hermannstadt). A venit și Dan. Împreună cu el sper să facem câteva victorii. M-am săturat să ne arate lumea cu degetul, ăia care nu fac niciun punct!”, a spus Valeriu Iftime pentru Sport.ro.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: