Valeriu Iftime, înaintea duelului cu FCSB: ”Îmi doresc doar să ne autodepășim”

7 octombrie 2023 | Liga 1

Foto: Ionut Tabultoc

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a ținut să prefațeze următoarea partidă pe care gruparea din Moldova o va avea împotriva liderului FCSB. Acesta mizează pe ambiția jucătorilor săi și consideră că echipa poate o minune cu roș albaștrii.

„E un joc complicat având în vedere istoricul nostru cu FCSB. Pleacă favoriți din start, dar dacă am reuși un egal am fi grozavi, iar dacă batem ar fi ceva extraordinar! Îmi doresc doar să ne autodepășim. 

În situația în care suntem acum n-am fost niciodată în fața FCSB-ului. Joacă echipa de pe primul loc cu cea de pe ultimul loc. Și la o casă de pariuri cota lor e 1 la 30! Chiar dacă domnul Charalambous spune că se tem, dar cred că în sinea lor sunt destul de încrezători și merg la victorie, a spus Valeriu Iftime, pentru GSP.ro.

De asemenea, acesta a ținut să discute cu jucătorii pentru a-i mobiliza pentru duelul de mâine cu FCSB:

„Am vorbit cu băieții și am încercat să le ridic moralul. Totuși, nu se poate face totul peste noapte. Să ții un discurs mobilizator și apoi să vină rezultatul. Mizez pe ambiția oamenilor din staff și jucătorilor care sunt conștiincioși de la Botoșani. Am 6 jucători care la ora actuală ar putea juca la orice club din România! Asta ar trebui să-i întărească.

Recunosc că jocul cu echipele mari a fost dezastruos, mai ales cel cu Craiova. Dar cu echipele de nivelul nostru Hermannstadt, UTA am arătat că știm să jucăm fotbal. Poate doar ghinionul a făcut să nu câștigăm”.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: