Valeriu Iftime și-a schimbat atitudinea și anunță că va salva echipa: ”Eu nu ma las. Voi lua niste măsuri si nu mă predau”

30 noiembrie 2023 | Liga 1

In ultimul an, principalul finantator al FC Botosani, Valeriu Iftime, a tot declarat fie ca vrea sa vanda echipa, fie că o mută la Suceava, iar dupa ce ”ros-alb-albastrii” au ajuns pe ultimul loc a spus ca in cazul unei retrogradari nu va mai finanta clubul. 

Acum, Valeriu Iftime le da suporterilor o urmă de speranță, si spune că va lupta pana la final pentru a salva echipa.

„Eu refuz să cred că suntem condamnați la retrogradare, iar arbitrii greșesc intenționat împotriva noastră. Refuz să cred acest lucru. Însă, nu înțeleg ce naiba se întâmplă cu acești arbitri atunci când vin și conduc meciurile lui FC Botoșani. Greșesc meci de meci împotriva noastră. Nu e ok. Și acum , la meciul cu Petrolul au fost niște greșeli împotriva noastră de te doare capul. Însă, eu nu mă las. Voi lua niște măsuri la echipă și nu mă predau”, și-a început discursul Iftime.

Patronul de la FC Botosani a anuntat ca este in cautarea unui antrenor, dar si a unor jucatori, care sa poata scoate echipa din subsolul clasamentului. Este de inteles ca in aceasta iarna vor avea loc schimbari mari in echipa, urmand ca o parte din jucatorii aduși, la grămadă de Marius Croitoru, sa plece.

”Acum îl am pe Patache, iar el este un băiat de toată isprava și eu îi mulțumesc pentru tot. Ne-a ajutat și el cât a putut, dar avea nevoie măcar de o victorie ca să se agațe și el de ceva. Vestiarul trebuie să creadă în ceva.

Trebuie să creadă într-o mână forte și trebuie să creadă că se poate. Dar, totuși am ajuns la concluzia că îmi trebuie un alt antrenor. Oricum lui Andrei Patache o să îi expire acea lună primită ca derogare, iar eu trebuie să găsesc o variantă cât mai repede.

Am vorbit cu Andrei Patache și i-am spus că discut cu alți antrenori. Nu am făcut nimic pe la spatele lui. Am niște discuții, dar momentan nu vă pot confirma nimic clar. Vă pot spune doar că nu mă predau și voi aduce antrenor, dar și alți jucători la echipă.

Însă, vă spun sincer că mă ia capul când mă uit în clasament și văd că noi nu putem să strângem distanța de locul 14. Sunt 10 puncte între noi și acea echipă, dar voi vedeți cine e pe locul 14? Incredibil! Acolo este FCU a domnului Mititelu, care eu zic că ea e o echipă de play-off, nu play-out. Pe cine să băgăm sub noi? Totuși chiar și așa tot nu voi ceda și ne vom bate până la final”, a spus Iftime pentru www.prosport.ro

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: