Victor Dican e suparat pe colegi: ”Daca unul pierde mingea, nu se mai alearga”. VEZI ce spune despre penalty!

26 august 2023 | Liga 1

Fotbalistul echipei FC Botosani, Victor Dican, a subliniat la finalul meciului pierdut cu 3-1, in fata celor de la CFR Cluj, faptul că coechipierii săi sunt problema principală a eșecurilor în lanț. De asemenea, jucătorul român a punctat că arbitrii nu sunt corecți cu toate echipele.

Am început foarte prost campionatul și astăzi am întâlnit o echipă foarte bună. Din păcate, azi nu am arătat ce ne doream. Ne-am dominat, au fost mai buni. Și noi am încercat, dar cred că ne lipsește spiritul de sacrificiu.

La noi, dacă pierde unul mingea, nu se mai aleargă. Simt că avem calitate. Nu cred că poziția din clasament este una care să reflecte valoarea. Avem nevoie foarte mare de o victorie.

Poate să se dea penalty. Vreau să punctez că m-a atins în mâna, dar era pe o poziție naturală. După 5 minute, s-a verificat faza. Aș vrea să fim tratați la fel ca restul, să se analizeze și la noi la fel. Nu știu cum să stau cu mâinile, o să învăț să fac treaba asta. Vrem și noi să fim tratați la fel”, a declarat Victor Dican, conform iamsport.ro.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: