Botoșăneanul Andrei Dumitraș, lăudat pentru munca depusă la ACS FC Bacău: ”Este cel mai important om din academie” – VIDEO

21 octombrie 2023 | Liga 3

Fostul fotbalist Cristian Ciocoiu a inceput un proiect indraznet la Bacau, acolo unde a infiintat o academie de fotbal care-i poarta numele, dar si o echipa in Liga a III-a. Principalul scop este cresterea fotbalistilor, dupa cum spune fostul antrenor al FC Botosani, Costel Enache, cel care conduce formatia de Liga a III-a.

Alaturi de Costel Enache este si botosaneanul Andrei Dumitras, care este secund la echipa mare, dar si preparator fizic pentru intreaga academie. ACS FC Bacau este sustinut de unii dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Romanii, fratii Paval, care detin DEDEMAN.

”Colaboratorul meu cel mai important, secundul de la Liga a III-a si preparatorul fizic care coordoneaza activitatea academiei este Andrei Dumitras. Este mereu langa mine. L-am descoperit in 2008 la Petrotub Roman, cand era un pusti de 16 ani. A fost primul meu transfer de la Roman la Ceahlaul Piatra Neamt, iar mai apoi ne-am intalnit si la FC Botosani, in Liga 1. Am fost mereu apropiati si a facut parte din familia mea. Acum este sprijinul meu numarul unu. Eu consider ca este cel mai important om din academie in momentul de fata.”, a declarat antrenorul Costel Enache, la GSP LIVE.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: