CUPA ROMÂNIEI: Echipa feminină a FC Botoșani, eliminată in prelungiri de o echipa de Liga a II-a! VIDEO cu doua goluri exceptionale reușite de Lionte

29 noiembrie 2023 | Liga 3

Dupa victoria din campionatul Ligii a III-a de duminica, scor 11-0 cu FC Vasas Femina II, fetele de la FC Botosani, pregatite de Alexandru Cazaciuc si Adrian Duță au jucat astazi in Cupa Romaniei. 

În turul precedent, FC Botosani eliminase liderul Ligii a II-a, FC Vulpitele Galbene (Roman), scor 5-2, iar astazi a intalnit o alta echipa din esalonul secund. Mai exact, fetele noastre au jucat la Bucecea cu echipa de pe locul doi din Liga a II-a, FC Vasas Femina, prima echipa a adversarelor de duminica.

Dupa 0-0 la pauza, Vasas Femina a deschis scorul in minutul 60, dar FC Botosani a resuit egalarea printr-un euro-gol marcat de ”tricolora” Anastasia Lionte, care a trimis o torpila de pe peste 35 de m, lateral stanga. Mingea a intrat in vinclul portii echipei gazda.

Vasas Femina a reusit insa sa marcheze doua goluri, in minutele 77 si 80 si parea ca partida se va incheia in timpul regulamentar. Nu a fost insa asa. Melisa Siminiceanu a reusit sa reduca din diferenta in minutul 81, iar in minutul 84, Anastasia Lionte a reusit o noua bijuterie de gol de la mare distanta, ducand partida in prelungiri.

Botosanencele asteptau loviturile de departajare, insa nu a fost sa fie, pentru ca FC Vasas Femina a punctat de doua ori in minutele 100 si 116, adjudecandu-si victoria.

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: