K.O! Viitorul Darabani a fost EXCLUSĂ din campionat si amendată de FRF!

4 octombrie 2023 | Liga 3

Foto: Ionut Tabultoc

Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a decis EXCLUDEREA din campionat a echipei de Viitorul Darabani, ca urmare a neprezentarii la doua partide din cadrul Ligii a III-a.

In plus, clubul din nordul judetului a fost sanctionat cu amenda de 1700 de lei.

”Admite sesizarea Departamentului de Competiții FRF În temeiul art. 79/1 și 2 din RD FRF, clubul CSO Viitorul Dărăbani se sancționează cu Forfait (3-0 în favoarea CS 3 Aerostar) și excluderea din Competiția Liga a 3-a și retrogradarea în ultima categorie inferioară anul competițional următor și penalitate sportivă de 1700 lei”, se arata in decisia Comisiei de Disciplina.

Toate rezultatele echipei Viitorul Darabani vor fi anulate si nu vor mai aparea in clasament, iar asta inseamna ca singura echipa care va fi avantajata de aceasta decizie este CSM Bacau, care a obtinut 1 punct in prima etapa, dupa 2-2 cu echipa dărăbăneană.

In rest, toate celelalte echipe vor ramane fara cele 3 puncte castigate in urma partidelor cu Viitorul Darabani, cea mai afectata fiind Bucovina Radauati, care a invins cu 10-1.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: