MESAJUL primit de jucatorii echipei Viitorul Darabani. POVESTEA A AJUNS LA FINAL!

30 septembrie 2023 | Liga 3

Fotbalul botoșănean masculin ramane cu o singura echipa la nivel national, iar aceasta este FC Botosani, de 10 ani pe prima scena. Cealalta formatie, Viitorul Darabani, ce evolua in Liga a III-a este istorie. 

”Galben-negrii” au anuntat Federatia Romana de Fotbal ca se retrag din campionat din cauza problemelor financiare, iar FRF a anulat partida de astazi cu Aerostar Bacau.

Tot ieri, jucatorii clubului darabanean au fost anuntati printr-un mesaj pe grupul de Whatsapp ca povestea a ajuns la final, iar Viitorul Darabani nu va mai continua in Liga a III-a. Jucatorii vor deveni liber urmand sa-si gaseasca alta angajamente. Cel mai probabil multi dintr ei vor ajunge in Liga a IV-a.

Viitorul Darabani are echipa inscris si in Liga V-a, care va continua in campionatul judetean.

Problemele financiare de la Darabani au inceput chiar inaintea startului noului sezon. Jucatorii au primit salarii in vacanta de vara, iar dupa primul meci oficial antrenorul Cristi Ungureanu a anuntat ca pleaca de la echipa. Clubul a continuat un meci cu Marius Curileac si Ciprian Iovu, insa in cele din urma si ei au renuntat, alaturi de o parte din jucatori. 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: