O echipă de Liga a III-a cere suspendarea celui mai bun central din Botosani, desi a luat decizia corectă – VIDEO

19 octombrie 2023 | Liga 3

Echipa de Liga a III-a, Minerul Ocna Dej a decis să facă sesizare la Federația Română de Fotbal și Comisia Centrală a Arbitrilor în urma partidei cu CSM Olimpia Satu Mare, de sâmbătă, scor 2-2. Jocul a avut loc în Seria 10, iar oaspeții au acuzat penalty-ul primit de gazde în minutul 90.

Întâlnirea s-a terminat la egalitate, în urma loviturii de pedeapsă dictată de arbitrul central Andrei Baciu (Botoşani), aflat în lotul de Liga 2.

Toate golurile partidei dintre CSM Olimpia Satu Mare și Minerul Ocna Dej s-au marcat în repriza secundă. A deschis scorul echipa din Satu Mare, în minutul 65, prin Adrian Micaș, iar apoi oaspeții au marcat de două ori. Au punctat după minutul 80, prin Rareș Babiciu (84) și Raul Vitan (87), dar trei minute mai târziu CSM Olimpia Satu Mare a primit lovitura de pedeapsă în cauză.

Decizia luată de ”centralul” Andrei Baciu a fost contestată de stafful tehnic și de jucătorii echipei Minerul Ocna Dej, dar hotărârea nu a fost întoarsă și Adrian Șter a transformat de la punctul cu var.

Cei de la Minerul Ocna Dej au publicat pe Facebook chiar si un video foarte slab calitativ, incercand sa demonstreze ca centralul din Botosani a gresit, asta desi in Superliga meciurile sunt transmite cu 6 camere video si tot sunt discutii chiar si dupa implementarea sistemul VAR.

Desi cei de la Minerul Ocna Dej il critica pe arbitrul Andrei Baciu si-l acuza de viciere de rezultate, pe imaginile publicate se vede clar ca jucatorul cu numarul 32 (in galben – Olimpia Satu Mare) este calcat pe picior de jucatorul cu numarul 3 (in negru – Minerul Ocna Dej), iar centralul botosanean a luat decizia corecta, dictand lovitura de la 11 m.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: