SCANDAL la Viitorul Darabani! Staff-ul si o parte din jucatori au plecat de la club din cauza restantelor salariale

15 septembrie 2023 | Liga 3

Viitorul Darabani a fost exclusa atat din Liga a III-a, cat si din Liga a V-a

E scandal in toata regula la formatia de Liga a III-a, Viitorul Darabani. Antrenorul Cristian Ungureanu a refuzat sa semneze un nou contract, iar echipa a fost condusa de Marius Curileac si Ciprian Iovu, asta pana miercuri, cand ambii au parasit clubul din cauza restantelor salariale. 

Sunt restante si de trei luni, iar staff-ul si o parte din jucatori au refuzat sa mai joace. La meciul de etapa trecuta, cu Foresta Suceava, scor 0-3, o parte din jucatori au privit meciul din tribuna, primind insa promisiuni ca-si vor primi salariile in aceasta saptamana.

Nu s-a intampla asta, desi presedintele clubului le-a tot promis jucatorilor ca ”maine” isi vor primi salariile. 

”Doar minciuni au fost. Ne-a blocat numerele ca tot sunam. Nu au dat niciun ban la nimeni. Doar pacaleli”, ne-a spus unul dintre jucatori.

Fotbalistii afectati de intarzierile salariale, dar si cei din staff, au iesit de pe grupul de Whatsapp al clubului si nu se vor mai prezenta la meciuri. Maine, de la ora 17:00, Viitorul Darabani primeste vizita celor de la Bucovina Radauti. Cu echipa de baza, darabanenii au remizat, scor 2-2, cu CSM Bacau, insa mai apoi au pierdut cu 4-0 la Brodoc si 3-0 cu Foresta.

Trei jucatori si-au primit transferurile pentru a pleca in alta parte, nu si restul jucatorilor, care sunt decisi sa nu se prezinte maine la meci.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: