Viitorul Darabani a bifat prima NEPREZENTARE in Liga a III-a. Excluderea din campionat este aproape!

22 septembrie 2023 | Liga 3

Viitorul Darabani a fost exclusa atat din Liga a III-a, cat si din Liga a V-a

Judetul Botosani se face de ras in Liga a III-a. In timp ce in Bacau sunt patru echipe in cel de-al treilea esalon, Aerostar Bacau, CSM Bacau, FC Bacau si Viitorul Onesti, Botosaniul are una singura (dupa desfiintarea celor de la Dante Botosani) si aceasta pe cale de disparitie. 

Darabanenii nu s-au prezentat la partida cu FC Bacau, din cadrul etapei a V-a din acest sezon, pierzand cu scorul de 3-0. Bacauanii s-au pregatit de meci, Comisia Centrala a Arbitrilor a trimis brigada la meci, insa SURPRIZA, gazdele nu au avut cu cine juca.

”Cel mai urat a fost ca nu au anuntat. Am facut un joc scoala intre noi”, a precizat un reprezentant al clubului bacauan.

TopBt.ro a relatat saptamana trecuta despre revolta jucatorilor de la Viitorul Darabani, care nu si-au mai primit salariile de 3 luni. La meciul cu Bucovina Radauti, jucatorii s-au ”razbunat” pe conducere, pierzand cu scorul de 10-1.

Cel mai probabil, Viitorul Darabani va fi exclusa din campionat in perioada urmatoare, la fel cum s-a intamplat si cu Dante Botosani.

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: