BARAJ: Victorie amară pentru Unirea Curtești! Drumul de la EXTAZ la AGONIE al botoșănenilor – GALERIE FOTO, VIDEO

24 iunie 2023 | Liga 4

Campioana Ligii a IV-a din judetul Botosani, Unirea Curtesti a reusit sa intoarca scorul din partida tur, lucru crezut de putine persoane, insa minutul 92 au incasat golul care a dus pe Viitorul Liteni in Liga a III-a. Doar redactia TopBt.ro a crezut in ”REMONTADA”, iar botosanenii au fost atat de aproape. 

Tribunele stadionului ”Ionel Pintilescu” din Liteni au fost pline. Spectatorii au privit meciul si de pe bancile parcului din apropiere. Inaintea fluierului de start al partidei, suporterii gazdelor au aprins torte si au aruncat cu hartie pe teren, asa cum se intampla pe prima scena a fotbalului romanesc.

Gazdele au inceput partida putin relaxati, avand un avantaj de doua goluri. Dupa 13 minute de la startul partidei, atacantul Ionut Galan a deschis scorul pentru Unirea Curtesti, cu un sut de la 16 m, reusind sa-l surprinda pe portarul Maihofer. In minutul 40, golgheterului echipei sucevene, Danut Lungu a reusit sa egaleze printr-o lovitura de cap bine plasata, moment in care suporterii din Liteni au aruncat cu confetii pe teren.

Bucuria sucevenilor nu a durat foarte mult, pentru ca in minutul 42, Mircea Vechiu a reusit sa duca scorul de 2-1, printr-o lovitura de cap, acesta fiind si scorul pauzei. Antrenorii gazdelor erau in stare de soc, pentru ca la acel scor, botosanenii mai aveai nevoie de o reusita, pentru a trimite partida in prelungiri.

In minutul 50, Ionut Galan a fost aproape de 3-1, atunci cand a scapat singur cu portarul, insa a trimis putin pe langa stalpul din dreapta portarului. Imediat dupa aceasta faza, cei prezenti la meci au putut auzi cum mecanicul trenului care trecea pe langa stadion claxona asa cum o facea si galeria gazdelor.

Dupa numai patru minute, Catalina Mreana a reusit sa marcheze pentru 3-1, dupa ce a pus ”latul” la o pasa in careu din partea lui Galan. Toti cei prezenti la meci erau inmarmuriti, pentru ca ”REMONDATA” avuseze loc. La acel scor urmau prelungirile, iar botosanenii stiau asta. S-au aparat excelent pana in minutul 92. Gazdele au avut si o bara, dar si o ocazie mare, atunci cand Brasoveanu a aparut sutul lui Andronache.

Nu acelasi lucru s-a intamplat cu un minut inaintea fluierului de final. Andrei Brasoveanu a vrut sa degajeze, insa a trimis in afara terenului de joc. Gazdele au repus repede, mingea a ajuns la Andronache, care dupa ce a driblat un adversar, a sutat in forta si a marcat pentru 2-3, fiind golul de care Viitorul Liteni avea nevoie pentru promovarea in Liga a III-a.

Unirea Curtesti a castigat partida retur, insa a pierdut barajul. L-a pierdut insa cu fruntea sus, fiind atat de aproape de a trimite partida in prelungiri.

VIITORUL LITENI: Maihofer – Razlog P., Razlog V., Bumbac, Bîgu, Maftei, Nutescu, Rusu, Tomescu, Lungu și Gliga

UNIREA CURTEȘTI: Brașoveanu – Murarasu, Mreana, Horiceanu, Letos, Cucuruzac, Ionescu, Arapașu, Voiniciuc, Vechiu, Galan

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: