Brăduț Brașoveanu, înaintea confruntării dintre Viitorul Albești si Prosport: ”Noi venim cu tinerețea”

18 octombrie 2023 | Liga 4

Primele doua echipe clasate in Liga a IV-a, dupa primele 9 etape, Prosport Varfu Campului si Viitorul Albesti, se vor intalni duminica dimineata intr-o partida ce poate decide in mare parte campioana de toamna, desi mai sunt de disputat inca trei etape dupa aceasta de la finalul saptamanii.

Omul din spatele echipei Viitorul Albesti, Bradut Brasoveanu, se asteapta un meci frumos intre cele doua echipe si spune ca Abestiul vine cu tineretea, iar ce de la Varfu Campului cu experienta.

”Aștept în primul rând un meci frumos între cele două echipe. Noi venim cu tinerețea, Albeștiul având o trupă de perspectivă, care dorește să facă performanță, Pro Sport Vârfu Câmpului plusând în ceea ce privește maturitatea și experiență. Va fi cu siguranță o confruntare interesantă. Sunt cele mai bune în acest moment, datorită rezultatelor obținute și stilului de joc pe care îl demonstrează. Rezultatele confirmă valoarea lor și le-au plasat pe primele două locuri în clasament. Nu este o coincidență că se află acolo.”, a declarat Bradut Brasoveanu pentru site-ul oficial al celor de la Prosport Varfu Campului.

Acesta a vorbit si despre problemele cu care se confrunta echipele din Liga a IV-a, dar despre valoarea fotbalistilor, care e in continua scadere.

”Există mai multe aspecte care ne îngrijorează în Liga a IV-a. În primul rând, bugetele sunt mici în majoritatea județelor, ceea ce limitează posibilitatea de a aduce jucători de calitate. De asemenea, vedem o lipsă de jucători care să se ridice la nivelul Ligii a IV-a, spre deosebire de acum 15-20 de ani, când fotbalul avea mai multă valoare și implicația tuturor echipelor era mai mare. În ultimii 8-10 ani, liga a IV-a este dominată de doar 3-4 echipe, iar restul se confruntă cu dificultăți. Sunt multe formații care se înscriu în campionat, doar pentru a participa, uneori, nu și pentru a ataca anumite obiective. Ar fi ideal ca toate echipele din Liga a IV-a să aibă obiective clare și ambiții mari, astfel competiția ar deveni mai competitivă. Acestea sunt problemele principale pe care le întâmpinăm.”, a mai spus Brasoveanu pentru sursa citata.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: