Ce DECIZIE a luat Comisia de Disciplină în cazul împrumutului jucătorului Ionuț Galan, contestat de Partizanul Tudora

20 octombrie 2023 | Liga 4

Clubul de Liga a IV-a, Partizanul Tudora, a contestat dreptul de joc al atacantului Ionuț Galan, inaintea jocului de campionat cu Viitorul Albesti, asta dupa ce fotbalistul care apartine tudorenilor, si fusese imprumutat la Unirea Curtesti, a ajuns pana la urma la Viitorul Albesti. 

Comisia de Disciplina a decis in sedinta din 19.10.2023 sa respinga contestatia ca nefondata, argumentat cu Hotararea Comitetului Executiv al AJF Botosani din 23.08.2021 privind transferul jucatorilor imprumutati (publicata pe Regulament intern L4 – L5  AJF Bt).

În prezentul regulament, la Art. 13, AJF Botosani dă voie jucatorilor imprumutati sa mearga mai departe la alt club, fara acceptul clubului de care apartine.

Totusi, la sectiunea REGULAMENTE (apasa aici), de pe site-ul AJF Botosani, este publicat si ”REGULAMENT PRIVIND STATUTUL ȘI TRANSFERUL JUCĂTORILOR DE FOTBAL (apasa aici)”, iar aici se specifică faptul că jucatorul nu poate fi imprumutat mai departe, decat cu acceptul clubului de care apartine, iar asta se bate cap in cap cu Regulamentul intern, amintit de Comisia de Disciplina.

 

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: