Cine nu are ”bătrâni” să-și cumpere! Experiența Prosportului a învins tinerețea Albeștiului – FOTO, VIDEO

22 octombrie 2023 | Liga 4

Chiar daca nu a marcat, fundasul oaspetilor, Ovidiu Otrocol, a fost cel mai bun de pe teren, blocand aproape toate atacurile gazdelor

Prosport Varfu Campului s-a detașat în clasamentul Ligii a IV-a, după ce a castigat meciul cu Viitorul Albesti, scor 2-0. Inaintea acestui duel, cele doua formatii erau singurele neinvinse in acest sezon, fiind la egalitate de puncte.

Partida de la Albesti a inceput cu o intarziere de 12 minute, dupa ce gazdele au oferit cateva distinctii unor fosti jucatori (revenim cu un articol).

Viitorul Albesti, cu o medie de varsta de 27,7 ani a jucatorilor aflati in echipa de start, fata de 33,8 ani, media de varsta de celor de la Prosport Varfu Campului, nu a profitat de tinerete, desi a dominat mare parte din meciul de astazi.

Experienta si-a spus cuvantul, iar dupa prima ocazie a Viitorului, oaspetii au fost cei care au deschis scorul, in minutul 18 prin Robert Grumezescu, fotbalist cu meciuri atat in Liga a II-a, cat si in Liga a III-a. Prosportul a scapat pe contraatac, mingea a ajuns la Grumezescu, cel care l-a driblat pe portarul Andrei Brasoveanu si a marcat, chiar daca fundasii gazdelor au incercat sa se opuna.

Dupa golul incasat, Viitorul Albesti a dominat finalul de repriza, avand si o bara, dupa care mingea a cazut pe linia portii, moment in care gazdele au solicitat gol. Varfu Campului putea intra la pauza cu 2-0, insa Tarnauceanu a fost blocat excelent de Brasoveanu.

Repriza secunda s-a jucat mai mult pe contre, iar prima mare ocazie a apartinu oaspetilor, care au lovit bara transversala, dupa care Bogdan Melinte ajunge in careul advers si suteaza la coltul scurt, dar Cojocaru a respins in corner. In minutul 65, Cosmin Matei a profitat de o mare eroare a gazdelor, reusind sa marcheze cu un sut superb de 14 m.

Inainte de gol, Melinte pasase catre Brasoveanu, insa portarul gazdelor a pasat gresit fix in picioarele lui Grumezescu, dupa care l-a blocat pe varful oaspetilor in momentul sutului, insa mingea a ajuns la Cosmin Matei, care l-a executat pe portarul Viitorului.

Pana la finalul partidei gazdele s-au aruncat in careul Prosportului, insa experienta oaspetilor si-a spus cuvantul si in special experienta fundasului Ovidiu Otrocol, care a fost omul meciului in aceasta partida, indepartand balonul de fiecare data cand se apropia de poarta colegului sau.

VIITORUL ALBESTI : Brașoveanu (25 ani) – FLOREA (35 ani), Hritcu (25 ani), Baltariu (23 ani), Melinte (25 ani), Bosinceanu (23 ani), Dorotaru (23 ani), Ene (35 ani), Paliciuc (19 ani), Galan (34 ani), PALALAIE (38 ani)

PROSPORT VARFU CAMPULUI: Cojocaru (37 ani) – Ghibea (31 ani), Cososchi (35 ani), Otrocol (37 ani), Ciornea (27 ani), Boscu (38 ani), Amarinei (27 ani), Orășanu (43 ani), Tarnauceanu (31 ani), Grumezescu (32 ani), Matei C. (34 ani)

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: