Directorul sportiv al Unirii Curtești, despre ”dubla” cu Viitorul Liteni: ”Ei pornesc cu prima șansă, însă va fi o dublă echilibrată și am încredere în băieții noștri”

14 iunie 2023 | Liga 4

Radu Bogdan Tanasa (stanga), alaturi de primarul Curtestiului, Maricel Anton, si antrenorul Nae Abalasei

Radu Bogdan Tanasa (stanga), alaturi de primarul Curtestiului, Maricel Anton, si antrenorul Nae Abalasei

Unirea Curtesti sustine sambata ”examenul de capacitate”, asa cum spune directorul sportiv al clubului, Radu Bogdan Tanasa.

Acesta a precizat pentru TopBT.ro ca ii asteapta doua partide dificile, unde la prima vedere sucevenii ar avea prima sansa, mai ales ca sunt la a treia participare la barajul pentru promovarea in Liga  a III-a.

”Dacă tot e vremea examenelor, as putea spune că Unirea a ajuns la examenul de capacitate! Sezonul a fost perfect as spune, însă o evoluție meritorie în meciul de baraj, ar încununa toată munca depusa. Referitor la joc, ne așteaptă două partide extrem de dificile. Meciurile de baraj necesita o abordare și o pregătire aparte, atât mentală cât și tactică. Nu se compara cu partidele din sezon unde orice greșeală sau sincopă poate fi recuperată. Aici totul are caracter decisiv.

Liteniul e o formație robusta, cu un joc in forță și care a câștigat cam in maniera noastră un campionat, cel sucevean care la o primă impresie pare mai puternic. Având în vedere și faptul că sunt la al treilea baraj in ultimii cinci ani, deci cu o experiență în plus față de noi, aș zice că Viitorul pornește cu prima șansă. Cred însă că va fi o dublă echilibrată și am mare încredere în băieții noștri care formează un colectiv valoros, suntem bine acoperiți pe posturi și avem o dorință mare de a realiza ceva unic.”, ne-a declarat Radu Bogdan Tanasa.

Oficialul celor de la Unirea Curtesti a facut un apel la iubitorii fotbalului botosanean, sa vina sambata la meci, pentru a-i sustine pe curtesteni. ”Îi așteaptăm pe toți iubitorii fotbalului la Baiceni, pentru a fi alaturi de noi.”, a incheiat Tanasa.

Partida tur a barajului pentru promovarea in Liga a III-a, va avea loc sambata, 17 iunie, incepand cu ora 18:00, la Baza Sportriva din satul Baiceni, comuna Curtesti.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: