Ea este echipa din Liga a IV-a care și-a anunțat candidatura la titlu in acest sezon. TRANSFERURI de top din Liga a III-a

8 august 2023 | Liga 4

Robert Grumezescu revine in Liga a IV-a, dupa o lunga perioada petrecuta la Viitorul Darabani, Foresta Suceava sau Dante Botosani

Au mai ramas 12 zile pana la startul noului sezon al Ligii a IV-a. Formatia care in sezonul trecut a terminat pe locul 7 si-a anuntat candidatura la titlu in acest an. Este vorba despre ACS Prosport Varfu Campului, formatie care a dat al treilea marcator al sezonului trecut, pe Lucian Tarnauceanu, cu 35 de goluri.

Conducerea clubului a reusit cateva transferuri importante in aceasta vara. Fundasul Adrian Cososchi si atacantul Robert Grumezescu, care au evoluat la formatia de Liga a III-a, Viitorul Darabani, au semnat cu echipa de Liga a IV-a. In plus, jucatorii ofensivi Leonard Ciprian Orasanu, de la FC Sulita, si Cosmin Matei, de la Stejarul Dobrovat, formatie de Liga a IV-a din judetul Iasi, sunt alte noutati ale echipei din Varfu Campului.

Adrian Cososchi

Pe langa acestia, Prosport i-a mai adus pe Adrian Amarinei, de la AS Bucecea, pe Alexandru Ciornea, de la Partizanul Tudora, dar si pe Clement Palimaru, golgheterul echipei Unirea Curtesti din sezonul trecut.

”Sustinuti de Primaria Varfu Campului si cu ajutorul unui sponsor am reusit sa facem cateva achizitii de marca. Obiectivul pentru noul campionat este sa jucam un fotbal de calitate, sa facem spectacol la fiecare meci si sa fim cat mai sus in clasament. Impreuna cu Gabi Chitanu, care este presedintele clubului si cu antrenorul Dobinca Ciprian, incercam sa realizam obiectivele mentionate. In afara de achizitiile facute mai avem in lot jucatori de valoare: Ionut Matei care nu mai are nevoie de prezentare, mai avem cateva piese de baza, Lucian Tarnauceanu, golgheterul de anul trecut, Ionut Cojocaru, Otrocol sau Boscu”, ne-a declarat Octavian Faier, vicepresedintele clubului.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: