Fotbal în Botoșani: Două echipe din ”județeană” au fost excluse de Comisia de Disciplină!

11 octombrie 2023 | Liga 4, Liga 5

Sezonul 2023/2023 a debutat cu stangul in fotbalul judetean din Botosani. Dupa cateva etape, doua echipe au fost excluse din competitii de catre Comisia de Disciplina din cadrul AJF Botosani. 

Prima echipa este Unirea Stauceni, din Liga a IV-a, care nu a mai achitat banii catre arbitri, astfel ca nu a fost programata pentru trei partide.

”Conform adresei inaintate Comisiei de Disciplina de compartimentul competitii din cadrul AJF Botosani, se exclude din liga a 4 a echipa ACS Unirea Stauceni, pentru neplata cheltuielilor de arbitraj conform art.79,alin.2, si aplicarea unei penalitati sportive de 300 lei conform art.76.79.2  din Regulamentul Disciplinar, coroborat cu art.36 si art. 40 din Regulamentul Intern al AJF Botosani.”, se anunta in hotararea Comisiei de Disciplina.

O alta formatie care nu va mai continua este Viitorul Darabani 2, din Liga a V-a. Dupa retragerea din Liga a III-a a primei echipe, conducerea clubului darabanean a facut o adresa catre AJF Botosani prin care solicita retragerea echipei secunde din Liga a V-a

”Conform adresei nr.168/09.10.2023 emisa de CSO Viitorul Darabani privind retragerea echipei din campionat, liga 5 Nord, se exclude echipa CSO Viitorul Darabani din liga a 5 a, clubul urmand sa-si continue activitatea doar la nivelul echipelor de juniori.”, motiveaza Comisia de Disciplina.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: