LIGA 4: Meci de nota zece în etapa a 10-a. Viitorul Albesti primeste vizita celor de la Prosport Varfu Campului

18 octombrie 2023 | Liga 4

Echipele care au investit cel mai mult in acest sezon al Ligii a IV-a se intalnesc in etapa a X-a, intr-un duel asteptat de iubitorii fotbalului judetean. Prosport Varfu Campului se deplaseaza pe terenul celor de la Avantul Albesti duminica 22 octombrie.

Cele doua formatii sunt singurele care nu au cunoscut gustul infrangerii in acest sezon, fiind la egalitate de puncte (22 p). Acestea sunt despartite momentat doar de golaveraj, Viitorul Albesti avand 8 goluri incasate, fata de 5 goluri primite de Varfu Campului.

”Se întâlnesc două echipe care aspiră la titlul de campioană. Fără îndoială, cine va ieși învingător în meciul Albești – Vârfu Câmpului, va fi un serios candidat la titlul de „campion de toamnă”, dar rețineți că în fotbal, ”bobocii” se numără doar la final de primăvară! Campionatul este lung și cred că echipa care va fi constantă și nu va pierde puncte cu echipele mai mici va ieși învingătoare la final!”, a declarat mijlocasul celor de la Prosport, Ciprian Orasnul, pentru site-ul oficial al clubului.

Prosport Varfu Campului are un usor avantaj in acest final de tur datorita programului. Oaspetii de duminica au trecut deja de alte echipe bune ale campionatului, cum ar fi Unirea Curtesti sau Inter Dorohoi, formatii cu care Viitorul Albesti va juca in urmatoarele doua etape.

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: