Președintele AJF Suceava, după partida tur a barajului pentru Liga 3: ”Avem jucători cu mai multă experiență”

20 iunie 2023 | Liga 4

Echipa suceveană Viitorul Liteni a castigat partida tur a barajului pentru promovarea in Liga a III-a, scor 4-2, impotriva botosanenilor de la Unirea Curtesti, iar presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton a fost prezent la meci. 

Acesta a declarat ca Liga a IV-a din Suceava este mai puternica decat cea din Botosani, prin prisma jucatorilor cu experienta.

„Gazdele au recunoscut și înaintea turului că la nivelul județului nostru campionatul Ligii a IV-a este mai puternic decît cel de la Botoșani. La noi sînt echipe mult mai multe, cu jucători cu mai multă experiență. Cei de la Botoșani știau cam unde ne aflăm valoric. În partida tur de la baraj s-a luat o opțiune serioasă pentru promovare cu trei goluri marcate pentru Viitorul de Lungu și un gol înscris de Tomescu. Vom vedea sâmbătă, 24 iunie, la Liteni, ce va fi. Partida va începe la ora 17.30”., a declarat Ciprian Anton, pentru RadioTop.ro.

Presedintele AJF Suceava a mai adaugat ca ”este cel mai bun an pentru Viitorul Liteni, care are șansa să facă o triplă istorică: a cîștigat Liga a IV-a, are șanse mari să promoveze în Liga a III-a și pe 29 iunie, de la ora 18.00, va juca pe Stadionul ”Areni” finala județeană a Cupei României cu Bucovina Dărmănești”.

Dacă va promova Viitorul Liteni, atunci județul Suceava va avea patru din cele 10 echipe din seria I a Ligii a III-a, pe lîngă Foresta Suceava, CSM Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: