REZULTATE: Prima VICTORIE pentru Unirea Curtesti in noul sezon. Campioana a jucat o repriza in 10 jucatori – GALERIE FOTO

27 august 2023 | Liga 4

Dupa egalul din prima etapa, de la Bucecea, campioana Ligii a IV-a din Botosani, Unirea Curtesti, a primit vizita formatiei FC Sulita, acolo unde primarul George Popescu a jucat toate cele 90 de minute. Curtestenii s-au impus cu scorul de 2-1, intr-un meci in care au evoluat mai bine de o repriza in inferioritate numerica. 

Judetul Botosani se afla cu avertizare de COD PORTOCALIU de caldura, astfel ca la ora jocului se inregistrau deja 30 de grade Celsius. Centralul Ciprian Iovu a oprit partida de patru ori, pentru a lasa jucatorii sa se hidrateze.

Unirea Curtesti a deschis scorul in minutul 10 prin Alexandru Voiniciuc. Acesta a primit o pasa in adancime, a profitat de iesirea gresita la offiside a fundasilor adversi si a ramas singur cu Cornel Circiu. Portarul Sulitei a incercat sa respinga, insa mingea a ramas la Voiniciuc, care a trimis mai apoi un lob peste fundasul ce venise sa blocheze.

Inaintea de gol, acelasi Voiniciuc a nimerit bara din dreapta, iar mai apoi Arapasu a sutat din lateral stanga, dar Circiu a respins.

In minutul 21, scorul a devenit 2-0, dupa ce Horiceanu a fost faultat in care, iar Voiniciuc l-a invins pe Circiu, trimitand in stanga portarului. Fratii Popescu au incercat sa revina in meci pana la pauza, insa fara succes. In minutul 41, findasul Tugui a primit direct cartonasul rosu, in urma unui fault facut in calitate de ultim aparator. Peste doua minute, tot gazdele puteau marca, insa bara s-a opus din nou.

Partea secunda s-a desfasurat mai mult pe contre. FC Sulita a alergat dupa golul care sa o introduca din nou in meci, in timp ce gazdele incercau sa profite pe contraatc. Oaspetii au reusit in cele din urma sa marcheze, in minutul 60, atunci Ginju a sutat din interiorul careului, balonul a fost usor deviat, iar scorul era 2-1.

Ionut Popescu putea aduce egalarea in minutul 80, insa portarul Unirii Curtesti a aparat excelent. Peste doua minute, la cealalta poarta, Horiceanu a ramas singur cu Cornel Circiu, a sutat cu stangul, insa portarul ”liliecilor” a aparat din nou. Sulita s-a aruncat in atac pana la finalul partidei, sperand sa egaleze, insa nu a fost asa, iar gazdele au bifat prima victorie a sezonului.

REZULTATE ETAPA 2: 

FC EPURENI – VIITORUL ALBESTI 0-3

UNIREA CURTESTI – FC SULITA 2-1

PROSPORT VARFU CAMPULUI – PARTIZANUL TUDORA 3-0

UNIREA SAVENI – VOINTA SENDRICENI 4-1

UNIREA STAUCENI – INTER DOROHOI 0-5

SOIMII BALUSENI – VIITORUL BORZESTI 5-1

SPORTIVUL TRUSESTI – AS BUCECEA 1-1

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: