Reacția oficialilor de la Unirea Curtești, dupa victoria tristă de la Liteni: ”Ma închin in fața jucătorilor”

24 iunie 2023 | Liga 4

Unirea Curtesti a facut un meci mare la Liteni. Desi a pornit cu sansa a doua, iar in tur Viitorul Liteni s-a impus cu 4-2, curtestenii au crezut in sansa lor si au reusit sa inscrie de trei ori pe terenul adversarilor de la baraj, fiind la un minut de prelungiri. Chiar daca au ratat promovarea in esalonul superior, Unirea Curtesti iese de la baraj cu fruntea sus.

,,Ii felicit pe băieți. Au fost două jocuri foarte bune, mai ales cel de astăzi. Am arătat fotbal și asta ne bucura. Chiar daca am ratat promovarea, suntem buni și contează și maniera în care joci”, a declarat la finalul partidei antrenorul Nae Abalasei.

Botosanenii au jucat la Liteni fara emotii, emotii care in partida tur le-au dat batai de cap jucatorilor nostri. In retur au evoluat excelent pana in minutul 92, atunci cand Andronache a marcat pentru 2-3 si a dus echipa din Liteni in Liga a III-a.

,, A fost o partida fantastică. Toată lumea a apreciat jocul nostru. Ii felicit pe băieți. Mă închin in fata lor . Au ratat promovarea dar au câștigat respect. Sunt incantat de ce echipa avem și de ceea ce am construit la Curtesti” , a precizat si directorul sportiv al Unirii, Radu Bogdan Tanasa.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: