Remontada la Tudora! Viitorul Albesti s-a impus cu 3-1, după ce a fost condusă din minutul 2 – FOTO, VIDEO

15 octombrie 2023 | Liga 4

Viitorul Albesti, echipa care a luat locul in acest sezon celor de la Rapid Ungureni, a castigat derby-ul etapei cu Partizanul Tudora, scor 3-1, chiar daca gazdele au deschis scorul inca din minutul 2.

Aproape 50 de spectatori au fost prezenti in tribuna de la Tudora, iar echipa lor a reusit sa marcheze pentru 1-0 la prima faza periculoasa. Andrei Handic a interceptat o mingea in interiorul careului si a trimis pe langa portarul Andrei Brasoveanu. Dupa numai trei minute putea fi 2-0, dar mingea a fost respinsa de pe linia portarii de unul dintre jucatorii Albestiului, care astazi au jucat cu tricouri alb-rosii.

Derby-ul rundei a IX-a a fost arbitrat la centru de Ciprian Iovu, iar tusieri au fost  Radu Crețu și Iasmina Zepciuc.

Viitorul Albesti a reusit sa restabileasca egalitatea pana la pauza. In mintul 38, Eduard Popa a primit o paza in careu si a ramas singur cu portarul advers, reusind sa marcheze pentru 1-1.

Oaspetii au intrat mult mai motivati in partea secunda si au avut cateva ocazii prin Melinte sau Galan, insa portarul a fost la datorie de fiecare data. Nu acelasi lucru s-a intamplat in mintul 55, cand Albestiul a trimis un balon in careu, portarul tudorenilor a iesit gresit, iar Galan aflat pe lung a interceptat si a marcat pentru 1-2.

Dupa doar doua minute avea sa se stabileasca rezultatul final, atunci cand Popovici a faultat in careu, iar Robert Bosinceanu a transformat lovitura de la 11 m. Pana la finalul meciului au existat ocazii de ambele parti, insa fara a schimba tabela.

In urma acestui rezultat, Viitorul Albesti ramane la locul secund, la egalitate cu Prosport Varfu Campului, formatie care a invins cu 5-0 pe Viitorul Borzesti.

PARTIZANUL TUDORA: GONTARIU – BUDEANU, VIERU, IOSUB, POPOVICI – VICHIRIUC, GRADINARIU, PAIU, NEGEL – HANDIC, IRIMIA

VIITORUL ALBESTI: BRASOVEANU – DOHOTARU, BOSINCEANU, HRITCU, FLOREA –  BALTARIU, ENE, POPA – MELINTE, GALAN, PALALAIE

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: