REZULTATATELE ultimei etape din turul Ligii a IV-a: Săveni, Curtești si Albești au facut scor, în timp ce liderul a invins la limita – GALEROE FOTO

12 noiembrie 2023 | Liga 4

Duminica dimineata, inaintea partidei dintre FC Botosani si FC Voluntari, incheiata cu scorul de 3-3, a avut loc ultima etapa a turului de campiona din Liga a IV-a. 

Campioana Unirea Curtesti a invins cu scorul de 6-1 pe Vointa Sendriceni, dupa 3-1 la pauza.

”Am reușit o parte a doua de campionat foarte buna. Am inceput mai greu, lucru firesc după sezonul lung de vara, după ce am pierdut vre-o 6 jucători…Partea buna e că ne -am adaptat din mers, am găsit soluții și am reușit să terminăm in fata. Astăzi am debutat și doi puști pe Podovei și pe Alexa. Suntem mulțumiți și sperăm la un retur și mai bun!”, a declarat directorul sportiv al celor de la Unirea Curtesti, Radu Bogdan Tanasa.

Unirea Saveni a invins cu scorul de 5-0 pe Viitorul Borzesti, iar Viitorul Albesti a facut scor in aceasta etapa, reusind sa invinga cu scorul 9-2 la Trusesti.

Campioana de toamna este Prosport Varfu Campului, care a invins cu 2-1 pe FC Sulita, acelasi scor inregistrandu-se si la Darabani, intre Inter Dorohoi si AS Bucecea. (foto jos)

GALERIE FOTO: INTER DOROHOI – AS BUCECEA (Foto: Lucian Bejinariu)

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: