S-au executat lovituri de departajare, dupa victoria Unirii Curtesti din Cupa României – VIDEO

13 iulie 2023 | Liga 4

Unirea Curtesti s-a impus in fata castigatoarea Cupei Romaniei din judetul Neamt, Victoria Horia, cu scorul de 2-1. Chiar si asa, la finalul partidei s-au executat lovituri de la 11 m, un regulament inventat de FRF anul trecut, iar nemtenii au castigat cu 4-2.

”În conformitate cu decizia Comitetului Executiv din data de 29.06.2022, la finalul fiecărui meci din grupe se vor executa lovituri de departajare, indiferent de scorul final. Excepţie pot face meciul al doilea și al treilea, doar în situaţia în care echipa calificată din grupă în finala regiunii a fost deja stabilită ca urmare a rezultatelor din primele două meciuri, situaţie în care nu va mai fi necesară executarea loviturilor de departajare.

Rezultatul loviturilor de departajare va fi folosit drept criteriu de departajare în cazul în care la finalul meciurilor dintr-o grupă va exista o egalitate perfectă a liniei de clasament între două sau mai multe echipe.

În situaţia în care şi după aplicarea criteriului loviturilor de departajare egalitatea perfectă între cluburi se va păstra în clasament, ca ultim criteriu de departajare se va proceda la tragerea la sorţi a echipei califícate în finala regiunii”, a explicat FRF pe site-ul oficial.

In cazul care nemtenii castiga la Iasi cu scorul de 2-1, iar iesenii castiga la Curtesti tot cu 2-1, diferenta se va face in functie de rezultatele de la loviturile de departajare. Ori in cazul in care iesenii castiga cu Horia cu scorul de 2-1, iar la Botosani se termina egalitate, echipa calificate se va stabili prin lovituri de la 11 m.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: