Se întâmplă în România! Arbitrul a oprit meciul și a poftit ”după gard” antrenorul și jucătorii dacă vor continua să mănânce semințe și să fumeze – VIDEO

6 octombrie 2023 | Liga 4

Gest rar întâlnit pe terenul de fotbal la un meci din România, dar nu numai. Unul dintre arbitri delegați la un joc din Liga a 4-a Bistrița-Năsăud a luat atitudine și a atenționat antrenorul și jucătorii de pe banca de rezerve a uneia dintre echipe să nu mai fumeze și să mânânce semințe, altfel îi poftește ”după gard”.

Momentele în care arbitrul a luat atitudine au fost ”decupate” din înregistrarea meciului și au fost făcute publice chiar de justițiar sub următorul îndemn: ”Război oficialilor care sparg semințe și fumează pe banca de rezerve”. Numele său este Cosmin Vaida și a fost arbitru asistent 1 la jocul dintre Silvicultorul Maieru – Someșul Feldru, din etapa a 5-a a Ligii a 4-a Bistrița-Năsăud.

Arbitrul Cosmin Vaida s-a îndreptat către banca echipei din Feldru, oaspete la acest joc, și a transmis următoarele vorbe: ”Vă rog frumos, cei care stați pe bancă, fără țigară și fără semințe, da? Sunteți pe bancă, da. Dacă vreți cu semințe, mergeți după gard. Și fără țigară, că v-am văzut de două ori. Uitați ce ați făcut acolo, domnule! (n.r. – arătând cu brațul spre cojile de semințe aruncate pe jos, sub bancă, posibil chiar de către antrenor, fiindcă el se afla mai devreme pe margine, în picioare, și dădea indicații) Stați jos și aruncați jos? Deci vă rog frumos! Se și filmează pe aici!”

Arbitrul Cosmin Vaida a explicat pentru Liga2.ro ce l-a făcut să ia atitudine în acest joc. În primul rând spune că a acționat fiindcă cei de pe banca Someșului Feldru se ridicau des și protestau la adresa arbitrajului. I-a avertizat și mai înainte să se oprească din fumat și mâncat semințe, însă nu l-au ascultat. Ulterior, în minutul 41, a decis să oprească jocul pentru a-i atenționa din nou. – VIDEO AICI

Vaida precizează că în partea a doua a jocului nu au mai fost probleme de acest gen.

”E foarte simplu: regulamentul e același pentru toate ligile, inclusiv Liga a 4-a. Oficialii care sunt trecuți în raportul jocului vor sta pe bancă, iar o singură persoană poate sta în picioare și poate oferi indicații jucătorilor de pe teren. La județ nu prea se respectă acest lucru la unele echipe. Toți sunt antrenori, toți sunt arbitri.

Ok, la Liga a 4-a mai treci cu vederea, dar la acest meci au trecut la alt capitol: țigări și semințe. Mai lipsea berea la pet.

După ce a început meciul, oficialii de pe bancă au început cu unele proteste, pe care le-am trecut cu vedere la început, apoi, așa cum spuneam mai sus, «au început să arbitreze ei». Ei vedeau mai bine cine repune mingea în joc din aut, când este offside etc. Între timp, antrenorul echipei oaspete spărgea semințe, iar un alt oficial și-a aprins țigara. Le-am explicat pe un ton foarte calm că nu au voie sa fumeze și cu semințe pe banca de rezerve, dar nu prea m-au luat în seamă. Faza când apare filmarea s-a petrecut în minutul 41, când au început să protesteze din nou la o lovitură de colț pentru gazde, iar oficialul care fuma și-a aprins a doua țigară. Asta m-a enervat puțin. Am simțit că mă sfidează.

Ulterior, repriza secundă s-a desfășurat fără țigări și semințe, iar la final antrenorul și-a cerut scuze”, a spus Vaida.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: