Sepsi a pierdut restanta cu Poli Iasi, chiar inaintea partidei cu FC Botosani

20 octombrie 2023 | Liga 4

Sepsi Sfantul Gheorghe a pierdut cu 1-0 restanta cu Poli Iasi, meci ce a avut loc aseara in Copou. Singurul gol al partidei a fost marcat de brazilianul Luis Phelipe in minutul 48.

Totusi, Sepsi OSK a înscris în minutul 81 al meciului cu Poli Iași, scor 0-1, însă reușita covăsnenilor a fost anulată pe motiv de ofsaid, după mai bine de 6 minute în care arbitrii din camera VAR și „centralul” Andrei Chivulete au analizat faza.

La acea fază, tânărul Denis Rența a centrat în careul advers, căutându-l pe Gabriel Debeljuh. Atacantul croat a întins piciorul, mingea a căzut pe gazon fără să fie clar dacă a atins-o Debeljuh, l-a lovit pe Rareș Ispas și a intrat în poartă.

După mai bine de 6 minute de analiză, reușita a fost anulată pe motiv de ofsaid. Nu a fost o decizie direct din camera VAR, unde s-au aflat Bogdan Dumitrache și Marius Marchidanu, ci i-a aparținut „centralului” Andrei Chivulete, chemat să judece faza la monitorul de la marginea terenului.

Cel mai probabil, deși vorbim despre o fază factuală, motivul pentru care Chivulete a fost chemat să vadă faza a fost pentru a decide dacă Debeljuh, considerat a fi în ofsaid, a influențat faza.

Inexplicabil este însă modul în care arbitrii din camera VAR au trasat liniile.

A părut că aceștia s-au raportat la umărul drept al lui Rareș Ispas, deși părea că Mihai Bordeianu avea un picior mai aproape de poartă. Cel mai probabil, dacă linia ar fi fost trasată pe piciorul lui Bordeianu, Debeljuh n-ar mai fi fost în afara jocului, iar golul ar fi rămas valabil.

Pentru Sepsi urmeaza meciul de pe teren propriu cu FC Botosani, luni de la ora 18:00.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: