Și-a reveni campioana! Unirea Curtești a bifat a cincea victorie consecutivă și a ajuns la doua puncte de locul secund – FOTO

29 octombrie 2023 | Liga 4

Dupa un inceput mai slab in noul sezon competitional, campioana Ligii a IV-a din sezonul 2022/2023, Unirea Curtesti, a bifat a cincea victorie consecutiva in campionat.

Curtestenii au trecut cu scorul de 4-0 de ”lanterna rosie” Viitorul Borzesti, intr-o partida in care Adelin Arapasu a reusit un hatrick, iar un gol a fost marcat de Mircea Vechiu.

”Am reușit o noua victorie după un joc bun. Am avut calitate, posesie și multe faze de poartă. Evoluția noastră a fost încântătoare și îi felicit pe baieti.”, a declarat antrenorul Unirii Curtesti, Nae Abalasei.

Unirea s-a apropiat la doua puncte de Viitorul Albesti, cea care ocupa locul doi in clasament.

”O noua victorie și un nou meci bun. Daca am fost ezitanți in startul sezonului, acum pe final suntem acea echipa care incanta prin calitatea jocului”, a spus directorul sportiv al Curtestiului, Radu Bogdan Tanasa.

Etapa viitoare elevii lui Nae Abalasei vor juca in deplasare chiar la Albesti, intr-o partida ce o poate instala pe Unirea pe locul secund, in cazul unei victorii.

Unirea Curtesti: Stolniceanu, Aicoboaie, Ionescu -cpt, Cucuruzac, Sava, Horicianu ,Alexuc, Abalasei , Voiniciuc , Arapasu (Conache ), Vechiu.

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: