SURPRIZE în Cupa României! Trei echipe nu s-au prezentat, iar o echipă de Liga a V-a s-a calificat mai departe, după ce la pauză era condusă cu 0-1 – FOTO

19 noiembrie 2023 | Liga 4

Duminica dimineata s-au desfasurat partidele din etapa a IV-a a Cupei Romaniei – Faza Judeteana.

Trei partide nu s-au jucat, dupa ce echipele au anuntat ca nu se vor prezenta. Viitorul Borzesti, Soimii Baluseni si Unirea Saveni nu au dorit sa participe la aceasta competitie.

La meciul dintrei AS Bucecea si Unirea Saveni, care nu s-a mai jucat, rezultatul publicat pe site-ul Asociatiei Judetene de Fotbal Botosani este de 0-0 la pauza si 3-0 final. 

Revenind la partidele care s-au jucat, FC Nord Paltinis e singura echipa din Liga a V-a, care a reusit sa se califice in etapa urmatoare, dupa a eliminat-o pe Vointa Sendriceni. Oaspetii au condus cu 0-1, insa gazdele au revenit prin golurile reusite de Rumega si Esanu.

Liderul la zi al Ligii a IV-a, Prosport Varfu Campului a invins cu 4-3 pe ACS Epureni,  iar fosta vicecampioana, Inter Dorohoi, a invins cu 4-1 la Vicoleni. FC Sulita a reusit calificarea in etapa urmatoarea, dupa o victorie cu 4-1 la Trusesti.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: