Un club de tradiție din fotbalul județean s-a desfiintat. Vezi cine este clubul care ii ia locul in Liga a IV-a

18 august 2023 | Liga 4

Rapid Ungureni (visiniu)in meciul cu AS Roma - sezon 2009/2010

Un club de traditie din campionatul judetean din Botosani s-a desfiintat, in urma fuziunii cu un alt club cunoscut de iubitorii fotbalului de la noi.

Dupa o istorie de peste 20 de ani, Rapid Ungureni a fuzionat cu Viitorul Albesti, care ii preia locul in Liga IV-a. Fuziunea prin absorbtie a fost inregistrata la Judecatoria Botosani, iar AJF Botosani a facut deja modificarile necesare pe site-ul oficial. Astfel, in prima etapa din noul sezon, AS Unirea Saveni nu va mai juca la Ungureni, ci la Albesti.

Viitorul Albesti a incheiat pe locul doi editia 2019.2020 a Ligii a IV-a, oprita in martie din cauza pandemiei, iar la reluarea sezonului 2021/2022 nu s-a mai inscris in campionat. Acum, clubul a facut deja cateva transferuri. Pe langa unii jucatori ramasi de la Rapid Ungureni, la Albesti au ajuns doi fotbalisti de la Unirea Curtesti, portarul Andrei Brasoveanu si atacantul Ionut Galan.

In urma acestei fuziuni, comuna Ungureni ramane cu doua echipe in Liga a IV-a, FC Epureni si Viitorul Borzesti si cu una in Liga a V-a, ACS Vicoleni. La Rapid Ungureni, club infiintat de Constantin Humelnicu, au evoluat ani de zile cunoscutii frati Palalaie.

VEZI AICI PROGRAMUL PRIMEI ETAPE DIN LIGA A IV-A!

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: