Unirea Curtești a câștigat cu 2-0 meciul de la Stăuceni. Echipa de start si marcatorii – FOTO

3 septembrie 2023 | Liga 4

Campioana Ligii a IV-a, Unirea Curtesti, a învins cu scorul de 2-0, în deplasarea de la Stauceni, si ajunge la 7 puncte in clasament, cu doua mai putine decat Prosport Vf. Campului si Viitorul Albesti.

La oaspeți a debutat Ionuț Gînju, cel care etapa trecuta marcat unicul gol al celor de la FC Sulita, in partida de la Băiceni de etapa trecuta. In partida de astazi, dupa 0-0 la pauza, Unirea Curtesti s-a impus in partea secunda, cand a marcat prin Marian Conachi si Adelin Arapasu.

Antrenorul Nae Abalasei a inceput partida de la Stauceni cu Stolniceanu, Aicoboaie , Neculce, Cucuruzac, Gînju, Arăpașu, lonescu -cpt, Hriscu ( Alexuc), Condurache ( Horicianu), Voiniciuc (Baciu) si Conachi (Sava Dănuț)

”Am controlat partida chiar daca ne- am desprins mai greu. Jocul in ansamblu a fost unul bun, am incercat sa- i integram și pe o parte din noii veniți ceea ce in mare am și reușit. Îi felicit pe băieți, jocul și victoria aducandu-ne încrederea necesară pentru jocurile viitoare.”, a precizat la finalul partidei antrenorul Curtestiului.

Campioana a schimbat o parte din jucatori in aceasta vara, dupa ratarea promovarii in Liga a III-a, astfel echipa este inca in faza de reconstructie.

”Lotul a suferit ceva modificări iar relațiile de joc și stabilirea pe posturi mai au de suferit. Avem un lot bun și asta se va vedea. Am debutat astăzi niste băieți, iar echipa e pe drumul cel bun. Că joc și exprimare arătăm bine, drumul este lung și ceea ce e important rămânem o forța a campionatului.”, a precizat directorul sportiv al oaspetilor, Radu Bogdan Tanasa.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: