Unirea Curtesti a realizat ȘASE transferuri intr-o zi! A fost adus si jucatorul care a marcat ultimul gol in poarta campioanei – FOTO

1 septembrie 2023 | Liga 4

Campioana Ligii a IV-a, Unirea Curtesti, a anuntat astazi transferul a nu mai putin de sase jucatori. Printrei ei se afla si Ionut Gînju, cel care a marcat ultimul gol in poarta echipei antrenate de Nae Abalasei, in partida cu FC Sulita.

”Începutul de campionat ne-a luat puțin nepregătiți. Veneam după o vara plina de jocuri, baraj și participarea în Cupa României, creionasem un lot, însă în ultima perioada unii jucători și-au dorit să plece, fapt ce ne a dat un pic strategia peste cap. A trebuit să ne adaptăm din mers și am reușit ca in scurt timp sa creionăm un lot foarte competitiv. Pe lângă jucători cu experiență am transferat un grup de tineri care au confirmat la școala de juniori de la FC Botoșani, astfel încât suntem acoperiți pe toate posturile și aș zice ,,greu de ucis” în continuare!”, a declarat Radu Bogdan Tanasa, directorul sportiv al celor de la Unirea Curtesti.

Cei sase jucatori sunt: Ionut Gînju – foto sus (FC Sulita), Bogdan Condurache (Inter Dorohoi), Marian Abalasei (revenit la echipa), Danut Sava (AFC Botosani), Andrei Alexa (AFC Botosani) si Vlad Padovei (AFC Botosani).

In primele doua etape, Unirea Curtesti (2-2) a remizat cu AS Bucecea si a invins pe FC Sulita (2-1), avand patru puncte. In etapa a III-a, campioana va juca in deplasare la Unirea Stauceni.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: