Unirea Curtești, mulțumită de egalul cu AS Bucecea. Doi veterani au marcat pentru campioană

20 august 2023 | Liga 4

Castigatoarea titlului de campioana a Ligii a IV-a din sezonul trecut, Unirea Curtesti, s-a intors cu un punct din deplasarea de la Bucecea, acolo unde gazdele au condus cu 1-0 la pauza. 

Curtestenii au revenit, iar meciul s-a incheiat 2-2, dupa golurile veteranilor Alexandru Voiniciuc ”Leț” si Mircea Vechiu.

Unirea Curtesti a pierdut cativa jucatori importanti in aceasta vara, printre care portarul Andrei Brasoveanu, Ionut Galan, Clement Palimaru, Gabriel Apostol sau Catalin Mreana, astfel ca antrenorul Nae Abalasei s-a declarat multumit de rezultat.

”Un rezultat echitabil făcut astăzi cu o echipa foarte buna. Am început mai greu , am ratat foarte mult dar ținând cont de momentul actual , de caniculă, suntem mulțumiți și îi felicit pe baieti.”, a precizat Nae Abalasei.

”Ii felicit pe băieți, in special pe noii veniți care s au adaptat foarte bine. Ne era frica de acest joc întrucât veneam după un sezon de excepție și după ceva schimbări , dar s a gestionat foarte bine situația. Faptul că am revenit, că am avut ocazii și că am arătat că o echipă ne dă încredere în viitor. Unirea Curtești nu poate fi decât sus!” a spus si directorul sportiv al Unirii, Radu Bogdan Tanasa.

Unirea: Stolniceanu, Horiceanu , Tugui, Arăpașu, lonescu -cpt, Cucuruzac, Voiniciuc, Letos (Alexuc), Aicoboaie , Vechiu, Conachi (Hriscu), Acujboaie.
Antrenor : Nae Abalasei .

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: