Vârfu Câmpului a câștigat la limită derby-ul cu Unirea Curtești. Pălimaru a reușit o ”dublă” – FOTO, VIDEO

17 septembrie 2023 | Liga 4

ACS ProSport Varfu Campului si Viitorul Albesti sunt singurele echipe cu maximum de puncte dupa cinci etape disputate in campionatul judetean de fotbal.

In aceasta etapa, Albestiul s-a impus cu 3-1 la Vointa Sendriceni, in timp ce Varfu Campului a castigat meciul considerat pe teren propriu, dar disputat la Baiceni, impotriva campioanei Unirea Curtesti.

Prosportul s-a intarit considerabil in acest sezon prin venirile la echipa a lui Ciprian Orasanu, Robert Grumezescu sau Clement Palimaru, jucatori cu mare experienta in fotbalul din Romania.

Revenind la meciul cu Unirea Curtesti, ”oaspetii” de astazi au deschis scorul in minutul 14 prin Adelin Arapasu. Acesta a sutat din interiorul careului, mingea a lovit bara din stanga, dupa care a intrat in poarta.

Peste 20 de minute, darabaneanul Robert Grumezescu a reusit egalarea, dupa ce a trimis in poarta din interior careului mic, in urma unei aruncari de la margine a Prosportului.

In minutul 38, oficialii Unirii Curtesti au sarit de pe banca, cerand lovitura de la 11 m, dupa ce fundasul stanga al adversarilor a lovit mingea cu mana in interiorul suprafetei de pedeapsa. Arbitrii au lasat jocul sa continue, considerand ca jucatorul nu a vazut mingea, astfel ca nu si-a creat un avantaj.

In repriza a doua acelasi Arapasu a fost aproape de cel de-al doilea gol, dupa ce a patruns pe partea dreapta, a sutat la poarta, insa mingea a trecut putin pe langa bara din stanga.

In minutul 73, fostul jucator al Unirii, Clement Palimaru, a primit o pasa de la Orasanu si l-a invins pe portarul advers cu un sut la coltul scurt. Peste numai patru minute, acelasi Ciprian Orasanu a patruns pe partea stanga, a centrat perfect, iar Palimaru a dus scorul de 3-1 cu o lovitura de cap.

Unirea Curtesti a reusit sa reduca din diferenta in minutul 85, printr-un penalty executat perfect de Horiceanu, care avea sa stabileasca si scorul final, de 3-2.

VEZI MECIUL INTREG AICI!

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: