Victorie dedicată antrenorului! Campioana a marcat patru goluri cu capul – FOTO

15 octombrie 2023 | Liga 4

Campioana Ligii a IV-a, Unirea Curtesti, pare sa fi trecut peste începutul mai slab de campionat, iar astazi a învins cu scorul de 5-1 pe Unirea Saveni.

Curtestenii au condus cu scorul de 3-1 la pauza, iar în partea secunda au mai înscris doua goluri. Pentru gazde au înscris Horiceanu, Aicoboaie, Abalasei, Ionescu și Arapasu.

Interesant este ca patru dintre cele cinci goluri au fost marcate cu lovituri de cap, lucru mai putin întâlnit în fotbalul nostru.

Jucătorii au ținut să-i dedice victoria antrenorului Nae Abalasei, care sâmbăta și-a aniversat ziua de naștere.

„Mă bucur că ne am mobilizat și am făcut un joc bun. Împreună cu băieții ii dedicam victoria antrenorului care ieri și a serbat ziua de naștere!”, a declarat directorul sportiv al Curtestiului, Radu Bogdan Tanasa.

Tehnicianul campioanei spune ca se confrunta cu probleme de lot, insa e bucuros ca echipa sa a câștigat atât de categoric.

Un joc bun al echipei noastre disputat intr-o singură direcție, cu multe faze de fotbal bun. Mă bucur că am legat trei victorii la rand și că arătăm o formă bun chiar daca avem in continuare probleme de lot.”, a spus Nae Abalasei.

Unirea Curtesti: Stolniceanu, Aicoboaie, Ionescu -cpt, Neculce, Baciu, Horicianu, Abalasei , Letos (Sava) , Arapasu ,Conache (Cucuruzac), Tugui.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: