O echipă a pierdut meciul cu 3-0, după ce a folosit un jucător suspendat

20 octombrie 2023 | Liga 5

Rezultatul partidei dintre Flacara Flamanzi si Spicul Iacobeni, incheiat cu scorul de 3-3, in cadrul etapei a VII-a din Liga a V-a, a fost modificat de Comisia de Disciplina din cadrul AJF Botosani. 

Echipa Spicul Iacobeni a folosit un jucator aflat in stare de suspendare, motiv pentru care a fost sanctionata cu pierderea partidei cu scorul de 3-0.

”Dupa jocul AS Flacara 1907 Flamanzi & Spicul Iacobeni echipa Spicul Iacobeni este sanctionata cu pierderea jocului prin forfait(3-0) si aplicarea unei penalitati sportive de 150 lei,conform art.83,alin.10.1 din Regulamentul Disciplinar, coroborat cu art.26,pct.4 din ROAF.”, motiveaza Comisia de Disciplina.

In plus, fotbalistul celor de la Flacara Flamanzi, Mihai Dobinciuc, a fost suspendat pentru o perioada de patru etape pentru comportare violenta, la finalul jocului.

”Dupa jocul AS Flacara 1907 Flamanzi & Spicul Iacobeni echipa Spicul Iacobeni este sanctionata cu pierderea jocului prin forfait(3-0) si aplicarea unei penalitati sportive de 150 lei,conform art.83,alin.10.1 din Regulamentul Disciplinar, coroborat cu art.26,pct.4 din ROAF.”, se arata pe site-ul AJF Botosani.

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: