Polonia lui Lewandowski, răpusă la Chișinău, dupa ce a condus Moldova cu 2-0 – VIDEO

21 iunie 2023 | Sport

Moldova a reușit șocul zilei în preliminariile EURO 2024. A fost condusă de Polonia cu 0-2 la pauză și a câștigat cu 3-2, acasă.

După revenirea miraculoasă a României cu Elveția, 2-2 de la 0-2 în doar 3 minute, Moldova nu s-a lăsat mai prejos și a reușit un șoc și mai mare. Era 2-0 pentru Polonia la pauză, însă ce s-a întâmplat în repriza a doua va rămâne în istoria fotbalului moldovean.

Milik a deschis scorul pentru Polonia, în minutul 12, din pasa lui Lewandowski. Cei doi atacanți au făcut schimb de roluri, iar Robert a dus scorul la 2-0 în minutul 34, cu un șut plasat, după pasa lui Milik. Moldova a reușit șocul în repriza a doua.

Ion Nicolaescu a marcat în minutul 48, cu un șut din marginea careului. Vârful moldovean a reușit „dubla” cu o execuție din afara careului, la firul ierbii, și a egalat situația pe tabelă. Moldovenii nu s-a mulțumit cu remiza și au produs marele șoc al preliminariilor.

Vladyslav Baboglo a trimis imparabil cu capul în poarta lui Szczesny, din centrarea lui Maxim Cojocaru, în minutul 85.

Moldova a trecut peste Polonia în grupa E, 5 puncte față de 3. Moldovenii sunt pe locul 3, după Cehia (locul 1) și Albania (2).

Pentru Moldova au jucat și doi jucători din Liga 1. Vitalie Damașcan (Voluntari) a fost titular în atac și a fost înlocuit la pauză cu Virgiliu Postolachi (UTA).

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: