România remizat cu Belarus. Șansa URIAȘĂ pierdută de tricolori”

13 octombrie 2023 | Sport

România a remizat cu Belarus, scor 0-0, în runda cu numărul 7 a grupei I de calificare la EURO 2024.  „Tricolorii” au ratat la Budapesta șansa de a-și permite un egal pe terenul Israelului.

România și Israel par să dea o bătălie directă pentru poziția secundă în grupa I. Pasul greșit făcut de România la Budapesta a complicat teribil calculele! „Tricolorii” nu își mai permit acum un egal la Ierusalim. 

În afara meciului direct, România și Israel mai au de înfruntat două adversare comune, pe Elveția și Andorra. Dacă vor fi respectate calculele hârtiei, cele două naționale vor obține același număr de puncte (victorie contra codașei, pas greșit cu liderul).

Dacă partida de la Ierusalim se va încheia la egalitate, România va rămâne provizoriu pe poziția secundă, cu două puncte avans. Doar că, atenție!, naționala din „Țara Sfântă” are o restanță contra celor din Kosovo. UEFA încă nu a anunțat data reprogramării, dar cel mai probabil va fi după finalul preliminariilor.

În aceste condiții, România va sta la mâna kosovarilor. O victorie a Israelului lasă naționala lui Edi Iordănescu acasă!

Cum ar arăta clasamentul înainte de Kosovo – Israel, dacă sunt respectate calculele hârtiei (egal în Israel – România, victorii cu Andorra și înfrângeri cu Elveția):

  • 2. România – 17 puncte
  • 3. Israel – 15 puncte

sursa: gsp.ro

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: