UPDATE! COD ROȘU la Botoșani. Depozitul DEDEMAN a explodat în această dimineață. 13 persoane rănite, sunt căutate posibile victime – FOTO, VIDEO

7 iunie 2024 | Local

UPDATE. 13 persoane care au suferit arsuri în urma exploziei, au fost transportate la spital.

Explozie la Dedeman BotoșaniO explozie puternică s-a produs vineri dimineață la un magazin Dedeman din municipiul Botoșani. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a activat Planul Roșu de intervenție. Din primele informații, șapte persoane au fost rănite în urma deflagrației.

O explozie urmată de incendiu s-a produs, vineri dimineață, într-un magazin de materiale de construcții de la intrarea în municipiul Botoșani, dinspre Suceava. La fața locului s-au deplasat 12 echipaje din cadrul Detașamentului Botoșani, cu patru autospeciale de stingere, trei ambulanțe SMURD și două ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.

Din primele informații, șapte persoane au fost rănite și privesc îngriji medicale. Alte 30 de persoane au ieșit singure din magazin. Se intervine pentru căutarea alte persoane surprinse în magazin și pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor.

Nu este clar, până la acest moment, ce a provocat deflagrația. „Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la fața locului, au fost alocate 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială transport personal victime multiple, 2 ambulanțe SMURD și 1 unitate de terapie intensivă mobilă. Misiunea este în dinamică”, a transmis ISU Botoșani.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi anunţă, vineri, că traficul este îngreunat pe DN 29 la ieşire din Botoşani spre Suceava pentru a permite intervenţia echipajelor.

„Plan Roşu de Intervenţie în urma unei explozii produse la un magazin de materiale de construcţii de la ieşirea din municipiul Botoşani spre Suceava, pe DN 29. Sectorul de drum este în administrarea municipalităţii botoşănene, însă traficul este îngreunat (pe un sens, alternativ) pentru intervenţia echipajelor ISU/SMURD/Poliţie”, a transmis DRDP Iaşi.

sursa ObservatorNews.ro

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: