Ea este eleva din Botoșani cu cea mai mare medie obținută la Evaluarea Națională: ”Subiectele nu au fost nici ușoare, nici grele”

4 iulie 2024 | Local

Elena Dascălu, elevă a Colegiului Național „Mihai Eminescu”, a obținut cea mai mare medie din județ la Evaluarea Națională din acest an, 9.95. Performanța sa remarcabilă include nota 10 la matematică și 9.90 la limba română.

Într-un interviu acordat pentru TOPBT, Elena a declarat: „Subiectele nu au fost nici ușoare, nici grele. De nivel mediu. Era nevoie de atenție și reușeai să le rezolvi. În continuare, vreau să studiez la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, pe profilul Științe ale Naturii. După terminarea liceului, optez pentru facultatea de medicină.”

Elena nu a urmat ore de pregătire particulară, bazându-se exclusiv pe studiul individual și pe ceea ce a învățat la clasă. Această realizare subliniază nu doar capacitatea sa intelectuală, ci și perseverența și autodisciplina de care a dat dovadă pe parcursul anilor de studiu.

”Nu am făcut pregătire suplimentară. Am muncit singură foarte mult. Au fost multe nopți nedormite, stres, momente în care credeam că renunț, dar am reușit, în final, să obțin aceste rezultate minunate.”, a mai spus eleva.

Familia Elenei este extrem de mândră de realizările sale, dar profesorii de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: