Ei sunt cei trei EROI ai zilei, însă toți cei implicați merită felicitări: ”Era speriat, dar a acceptat imediat să-i însoțească” – FOTO

18 martie 2024 | Local, TOP Stiri

Baietelul in varsta de doi anisori din comuna Tudora, dat disparut inca de ieri dupa-amiaza, a fost gasit de trei politisti, la 24 de ore dupa ce s-a dat alarma. 

Eroiii acestei zile sunt Ionuț Chiraș, sef de post in comuna Roma, Emanuel Andris din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si Laurențiu Șerban din cadrul Serviciului Comunicatii si Informatica. Cei trei politisti l-au gasit pe micul Aryan in padure, la aproape 4 km distanta de locul unde a fost vazut ultima oara.

IPJ Botosani a publicat in urma cu scurt timp cateva fotografii cu cei trei politisti, insa toti cei implicati in aceasta actiune merita felicitari. Au indurat frig, ploaie, teren accidentat, au facut orice le-a stat in putinta pentru a-l gasi pe copil.

”Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei! Cei trei polițiști l-au găsit pe Aryan în pădure dupa 24 de ore de cand a fost sesizată dispariția. Acesta era speriat, dar a acceptat imediat să-i însoțească pe colegii noștri. Mulțumim tuturor celor care au participat la activitățile de căutare, a fost un efort comun al tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne voluntari și jurnaliști!”, au scris pe Facebook reprezentatii IPJ Botosani.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: