EXTRAORDINAR! Botoșăneanul Vlad Plăcintă a fost ales ”OMUL ANULUI” în gala TVR și a primit un premiu de 3.000 de euro!

1 ianuarie 2024 | Local

Președintele Organizației „Salvează o Inimă” din Botoșani, Vlad Plăcintă, a fost ales ”Omul anului” de catre romanii din toată țara, in cadrul galei organizate de TVR in noaptea de Revelion. 

Vlad Plăcintă preia cazurile copiilor bolnavi, le intermediază relațiile cu clinicile din România și din străinătate, iar, cu ajutorul donatorilor, le finanțează toate cheltuielile necesare.

Peste 1000 de copii și tineri bolnavi au primit sprijin pentru tratamente și operații prin eforturile sale. A strâns pentru ei peste 19 milioane de euro și a reușit să cumpere aparatură medicală pentru mai multe spitale din țară.

”Slavă lui Dumnezeu pentru toate! Dragi prieteni, colegi și toți cei care m-au susținut,

Cu o inimă plină de umilință și recunoștință, doresc să împărtășesc cu voi bucuria și onoarea extraordinară de a fi numit „Omul Anului 2023”. Acest titlu nu este doar o recunoaștere a eforturilor mele, ci și o celebrare a valorilor și visurilor pe care le împărtășim împreună.

Vreau să mulțumesc, în primul rând, familiei mele pentru dragostea, sprijinul și sacrificiile făcute în numele aspirațiilor mele. Fără voi, niciunul dintre aceste succese nu ar fi fost posibil.

De asemenea, îmi exprim profunda recunoștință față de colegii mei, mentori și parteneri de echipă, al căror angajament, inspirație și colaborare au fost esențiale în realizările noastre comune. Acest premiu este la fel de mult al vostru pe cât este al meu.

Mulțumesc comunității noastre pentru încrederea și sprijinul constant. Fiecare provocare pe care am înfruntat-o împreună a contribuit la creșterea și dezvoltarea mea personală și profesională.

Și nu în ultimul rând, sunt profund recunoscător pentru fiecare persoană care a avut încredere în mine și în viziunea mea. Acest premiu simbolizează nu doar ceea ce am realizat, ci și responsabilitatea pe care o am față de voi și față de comunitatea noastră.

Mă angajez să folosesc această platformă pentru a promova și mai mult valorile de integritate, inovație și colaborare. Împreună, putem face diferența și putem construi un viitor mai bun pentru toți.

Cu mulțumiri sincere și entuziasm pentru ceea ce ne rezervă viitorul”, a spus Vlad Plăcintă.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: